Universiteti "ALDENT"

Listat finale të aplikantëve për raundin e parë, Gusht 2018

Listat finale të aplikantëve për raundin e parë, Gusht 2018

Listat e aplikantëve të cilët mund të regjistrohen në Universitetin “Aldent” sipas programeve përkatëse të studimit. Regjistrimet fillojnë në Dt. 30 Gusht 2018, ora 8.00- 16.00 dhe kryhen në adresën : Rruga e Dibrës tek Selvia, Tirane. Na kontaktoni në Facebook (Universiteti Aldent Faqja Zyrtare) ose Nr. Tel 0692075216 ose E-mail: [email protected]. MASTER NE FARMACI […]

Continue Reading →

Posted in: Lajmerime

Leave a Comment (0) →

Aktivitet Mesimor prane Institucioneve Farmaceutike!

Aktivitet Mesimor prane Institucioneve Farmaceutike!

Ne kuader te zhvillimit te lendes Hyrje ne Farmaceutike – Praktike, studentet e Programit Studimor Farmaci, viti i pare, te shoqeruar nga pedagoget e lendes realizuan ne menyre te organizuar aktivitetin mesimor prane institucioneve farmaceutike. Foto nga vizita e studenteve prane ambjenteve te reja te Kompanise Shperndarese te Barnave CFO Farma.  Studentet u njohen nga afer me […]

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →

Si ti ndihmojmë Vajzat të Mësojnë dhe Pëlqejnë Shkencat dhe Matematikën?

Si ti ndihmojmë Vajzat të Mësojnë dhe Pëlqejnë Shkencat dhe Matematikën?

      11 Shkurt 2018. Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë Si ti ndihmojmë Vajzat të Mësojnë dhe Pëlqejnë Shkencat dhe Matematikën? Studiuesit dhe specialistët e fushës së psikologjisë, pediatrisë së zhvillimit, sociolog japin disa këshilla për prindët si ti ndihmojnë vajzat të mësojnë dhe pëlqejnë: Matematikën dhe Shkencat. Qëllimi duhet të jetë […]

Continue Reading →

Posted in: qendra e promovimit te shendetit

Leave a Comment (0) →

Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë “Barazia Gjinore në Shkencë për Paqe dhe Zhvillim”

Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë “Barazia Gjinore në Shkencë për Paqe dhe Zhvillim”

 Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë “Barazia Gjinore në Shkencë për Paqe dhe Zhvillim” Sipas Kalendarit Kombëtar të Promocionit Shëndetësor dhe Mbrojtjes Sociale, më datë 11 shkurt festohet Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë, miratuar në shtator 2015 në përputhje me Objektivat  e Kombeve të Bashkuara për Zhvillimin e Qëndrueshëm deri […]

Continue Reading →

Posted in: qendra e promovimit te shendetit

Leave a Comment (0) →

Aktiviteti “Principet baze te farmakoekonomise. Metodat e vleresimit farmakoekonomik”

Qendra Kerkimore Farmakoterapeutike, prane Universitetit ALDENT, realizoi me sukses aktivitetin “Principet baze te farmakoekonomise. Metodat e vleresimit farmakoekonomik”. Ne kete aktivitet referuan: Prof. Asoc. Zanfina Ademi, Universiteti Monash, Melbourne, Australia; Prof. Asoc. Mirela Miraçi, UMT; Msc. Elda Jano, Profarma, kerkuese shkencore ne kete fushe.                 https://youtu.be/8fx8Kxp8m78

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →

Rreth Biblotekes …

Rreth Biblotekes …

Per te gjithe te interesuarit Bibloteka e Universitetit Aldent do te jete e hapur edhe ne periudhen e Sezonit te Provimeve nga ora 08:30 – 16:00.  Ne Portalin e Studentit eshte aktivizuar Rubrika e Bibliotekes, ne te cilen keni linkun ku do te gjeni te gjithe titujt qe disponon Biblioteka e Universitetit Aldent. Klikoni KETU per te […]

Continue Reading →

Posted in: Lajmerime

Leave a Comment (0) →

“Dhuro 1 Peme”

“Dhuro 1 Peme”

Nismes se Bashkise se Tiranes “Dhuro 1 Peme ” , iu bashkua edhe Universiteti Aldent se bashku me Keshillin Studentor UAL . Ishin po Studentet qe kontribuan ne mbjelljen e pemeve. ” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →

Leksion i Hapur. NDAL Dhunës ndaj grave dhe vajzave 

Leksion i Hapur. NDAL Dhunës ndaj grave dhe vajzave 

Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike ne daten 06.12.2017 oragnizoi Leksion te hapur me teme: NDAL Dhunës ndaj grave dhe vajzave      16 ditët Ndërkombëtare kundër Dhunës me Baza Gjinore Lektore. Etleva SHESHI, Shefe e Sektorit të dhunës dhe barazisë gjinore, Ministria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale       ” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →
Page 3 of 4 1234