Universiteti "ALDENT"

Listat finale të aplikantëve për raundin e parë, Gusht 2018

Listat finale të aplikantëve për raundin e parë, Gusht 2018

Listat e aplikantëve të cilët mund të regjistrohen në Universitetin “Aldent” sipas programeve përkatëse të studimit.
Regjistrimet fillojnë në Dt. 30 Gusht 2018, ora 8.00- 16.00 dhe kryhen në adresën : Rruga e Dibrës tek Selvia, Tirane.
Na kontaktoni në Facebook (Universiteti Aldent Faqja Zyrtare) ose Nr. Tel 0692075216 ose E-mail: info@ual.edu.al.

Posted in: Lajmerime

Leave a Comment (0) ↓