Universiteti "ALDENT"

Foto nga praktikat në Imazheri dhe Fizioterapi

Praktika profesionale e studenteve te Infermierise dhe Fizioterapise ne dy spitale universitare ne Stamboll
ISTINYE UNIVERSITESI ISTAMBUL

Foto nga Mbremja e Diplomimit , Korrik 2018!

Studentet e UAL-se ne Konfernecen e 3-te Shkencore Studentore

Studentet e Deges Fizioterapi

Studentet e deges Infermieri e Pergjitheshme

Studentet e deges Teknike Laboratori Mjekesor