Universiteti "ALDENT"

Archive for Aktivitetet

Leksion i hapur “Fuqizo punësimin tënd”

Leksion i hapur “Fuqizo punësimin tënd”

Në kuadër të aktiviteteve të Zyrës së Këshillimit të Karrierës, datë 16 nëntor 2018, Universiteti Aldent organizoi leksionin e hapur me temë “Fuqizo punësimin tënd” si pjesë e projektit të Këshillit të Europës i quajtur “ENTER”. Qëllimi i organizimit të këtij leksioni ishte të ndihmuarit e studentëve kryesisht studentët në prag diplomimi të të gjitha […]

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →

Konfernca e III-te Shkencore Studentore!

Konfernca e III-te Shkencore Studentore!

Në kuadër të aktiviteteve të Universitetit ALDENT, në datën 25 Maj 2018 u zhvillua “Konfernca e III-te Shkencore Studentore” me punime të studentëve të programeve Bachelor dhe Master. Qëllim i kësaj konference ishte promovimi i studentëve dhe punëve të tyre të diplomës, duke synuar të nxitë kërkimin shkencor dhe hulumtime të tjera në lidhje me […]

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →

Takimi i 7-te i KIDS Albania ne UAL!

Takimi i 7-te i KIDS Albania ne UAL!

KIDS Albania organizoi takimin e 7-te, me 14 prill 2018, ne Universitetin ‘ALDENT’. Gjate pjeses se pare se takimit u vizituan ambjentet e Laboratoreve ne Fakultetin e Farmacise, ku u njohen dhe me rregullat e përgjithshëm gjate punes ne Laborator. Prof.Asc. Entela Haloci- Lektore ne Farmaci, performoi disa teste te Kontrollit te Cilesise se Barnave […]

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →

Aktivitet Mesimor prane Institucioneve Farmaceutike!

Aktivitet Mesimor prane Institucioneve Farmaceutike!

Ne kuader te zhvillimit te lendes Hyrje ne Farmaceutike – Praktike, studentet e Programit Studimor Farmaci, viti i pare, te shoqeruar nga pedagoget e lendes realizuan ne menyre te organizuar aktivitetin mesimor prane institucioneve farmaceutike. Foto nga vizita e studenteve prane ambjenteve te reja te Kompanise Shperndarese te Barnave CFO Farma.  Studentet u njohen nga afer me […]

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →

Aktiviteti “Principet baze te farmakoekonomise. Metodat e vleresimit farmakoekonomik”

Qendra Kerkimore Farmakoterapeutike, prane Universitetit ALDENT, realizoi me sukses aktivitetin “Principet baze te farmakoekonomise. Metodat e vleresimit farmakoekonomik”. Ne kete aktivitet referuan: Prof. Asoc. Zanfina Ademi, Universiteti Monash, Melbourne, Australia; Prof. Asoc. Mirela Miraçi, UMT; Msc. Elda Jano, Profarma, kerkuese shkencore ne kete fushe.                 https://youtu.be/8fx8Kxp8m78

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →

“Dhuro 1 Peme”

“Dhuro 1 Peme”

Nismes se Bashkise se Tiranes “Dhuro 1 Peme ” , iu bashkua edhe Universiteti Aldent se bashku me Keshillin Studentor UAL . Ishin po Studentet qe kontribuan ne mbjelljen e pemeve. ” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →

Leksion i Hapur. NDAL Dhunës ndaj grave dhe vajzave 

Leksion i Hapur. NDAL Dhunës ndaj grave dhe vajzave 

Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike ne daten 06.12.2017 oragnizoi Leksion te hapur me teme: NDAL Dhunës ndaj grave dhe vajzave      16 ditët Ndërkombëtare kundër Dhunës me Baza Gjinore Lektore. Etleva SHESHI, Shefe e Sektorit të dhunës dhe barazisë gjinore, Ministria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale       ” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →
Page 1 of 2 12