Universiteti "ALDENT"

Aktivitetet e ndermara nga Keshilli Studentor i Universitetit Aldent (KSUAL) per vitin akademik 2016-2017 : 

1-Pjesemarrja e KSUAL ne Universiaden e Pare te Sporteve , ne disiplinat Futboll & Basketball per meshkuj.

2-Bashkepunimi i KSUAL me S-TRAVEL ALBANIA per prezantimin e programit per punesim dhe udhetim ne SHBA per studentet 3-Party Studentor Party Studentor ne bashkepunim me Universitetin Mjekesor Tirane , Albanian University.

4-Pjesemarrje e KSUAL & UAL ne Winter Medical School 4 ne Lefkada , Greqi.

5-Festa e Fundvitit

6-Kontributi i KSUAL & UAL ne mbledhjen e fondeve dhe dhurimin e veshjeve/ushqimeve per femijet ne Fshatin S.O.S

7-Pjesemarrja e KSUAL , mundesuar nga UAL ne aktivitetin kulturor te koncertit per bamiresi per 10-vitet e Spitalit Amerikan.

8-Mbledhja e fondeve nga KSUAL per te ardhur ne ndihme trajtimit te Ajles , vajze e prekur nga nje semundje e rralle (tumor encefalik).

9-Promocioni i UAL neper rrethet e Shqiperise dhe Tirane , per te informuar maturantet.

10-Pjesemarrje e KSUAL ne peticionin per krijimin e Urdherit te Fizioterapistit.

11-Udhetimi i organizuar nga KSUAL & mbeshtetur nga UAL ne Budapest – Prage – Viene – Split.

12-Pjesemarrje e KSUAL & UAL ne organizimin e Konferences Kombetare Shkencore Mjekesore 4

13-Pergatitjet per organizimin e Konferences se Dyte Shkencore Studentore te UAL.  

 


 

 

Aktivitetet e ndermara nga Keshilli Studentor i Universitetit Aldent (KSUAL) per vitin akademik 2015-2016:  

1- Zgjedhjet e anetareve dhe kryesise se KSUAL , mbledhja e pare , vendosja e axhendes per vitin akademik 2015-16.

2- Pjesemarrja e KSUAL ne kundershtim te projektligjit te ri dhunues ndaj profesioneve te lira (perfshire stomatologet)

3-Pjesemarrja e KSUAL ne Winter Medical School 3 , ne Ulqin & Budva , Mal i Zi.

4- Festa e Fundvitit

5- Kontributi i UAL & KSUAL per mbledhjen e fondeve per mjekimin jasht shtetit te nje studenti te prekur nga leucemia.

6- Party Studentor ne bashkepunim me Universitetin Mjekesor Tirane , Albanian University & Zoja e Keshillit te Mire

7- Udhetimi i organizuar nga KSUAL & mbeshtetur nga UAL ne Budapest – Viene – Beograd.

8- Pjesemarrje e KSUAL & UAL ne organizimin e Konferences Kombetare Shkencore Mjekesore 3

9- Kampionati i Sporteve UAL ne disiplinen Futboll per meshkuj

10- Pjesemarrje e KSUAL ne fushatat sensibilizuese mjekesore neper rrethe ne Shqiperi (fushata per diagnostikim dhe parandalim te diabetit , kujdesit per higjenen orale , kujdesi ndaj HIV/AIDS , efektet e duhanpirjes & alkoolit)

11-Organizimi dhe pjesemarrje ne Konferencen e Pare Shkencore Studentore te UAL.

12-Festa e fundit per vitin akademik