Universiteti "ALDENT"

Leksion i hapur “Fuqizo punësimin tënd”

Leksion i hapur “Fuqizo punësimin tënd”

Në kuadër të aktiviteteve të Zyrës së Këshillimit të Karrierës, datë 16 nëntor 2018, Universiteti Aldent organizoi leksionin e hapur me temë “Fuqizo punësimin tënd” si pjesë e projektit të Këshillit të Europës i quajtur “ENTER”. Qëllimi i organizimit të këtij leksioni ishte të ndihmuarit e studentëve kryesisht studentët në prag diplomimi të të gjitha […]

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →

Aplikim ne Programin Erasmus dhe Student International Credit Mobility KA1

Aplikim ne  Programin Erasmus dhe Student International Credit Mobility KA1

Njoftim per Aplikim ne Programin Erasmus + Student International Credit Mobility KA1. Mund te aplikojne studentet e programit te studimit FARMACI – viti 5 (per 3 vende vakante) ne bashkepunim me Universitetin e Chietit,Departamenti i Farmacise, Itali Studenti duhet : – Te dorezoje nje kerkese prane Qendres Kerkimore Farmakoterapeutike (kati 11) Aldent sipas modelit ne […]

Continue Reading →

Posted in: Lajmerime

Leave a Comment (0) →

Aktivitet Mesimor prane Institucioneve Farmaceutike!

Aktivitet Mesimor prane Institucioneve Farmaceutike!

Ne kuader te zhvillimit te lendes Hyrje ne Farmaceutike – Praktike, studentet e Programit Studimor Farmaci, viti i pare, te shoqeruar nga pedagoget e lendes realizuan ne menyre te organizuar aktivitetin mesimor prane institucioneve farmaceutike. Foto nga vizita e studenteve prane ambjenteve te reja te Kompanise Shperndarese te Barnave CFO Farma.  Studentet u njohen nga afer me […]

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →

Si ti ndihmojmë Vajzat të Mësojnë dhe Pëlqejnë Shkencat dhe Matematikën?

Si ti ndihmojmë Vajzat të Mësojnë dhe Pëlqejnë Shkencat dhe Matematikën?

      11 Shkurt 2018. Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë Si ti ndihmojmë Vajzat të Mësojnë dhe Pëlqejnë Shkencat dhe Matematikën? Studiuesit dhe specialistët e fushës së psikologjisë, pediatrisë së zhvillimit, sociolog japin disa këshilla për prindët si ti ndihmojnë vajzat të mësojnë dhe pëlqejnë: Matematikën dhe Shkencat. Qëllimi duhet të jetë […]

Continue Reading →

Posted in: qendra e promovimit te shendetit

Leave a Comment (0) →

Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë “Barazia Gjinore në Shkencë për Paqe dhe Zhvillim”

Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë “Barazia Gjinore në Shkencë për Paqe dhe Zhvillim”

 Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë “Barazia Gjinore në Shkencë për Paqe dhe Zhvillim” Sipas Kalendarit Kombëtar të Promocionit Shëndetësor dhe Mbrojtjes Sociale, më datë 11 shkurt festohet Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë, miratuar në shtator 2015 në përputhje me Objektivat  e Kombeve të Bashkuara për Zhvillimin e Qëndrueshëm deri […]

Continue Reading →

Posted in: qendra e promovimit te shendetit

Leave a Comment (0) →
Page 1 of 2 12