Universiteti "ALDENT"

Archive for qendra e promovimit te shendetit

Pyetje dhe përgjigje të shpeshta: Virusi dhe sëmundja nga COVID-19

Pyetje dhe përgjigje të shpeshta: Virusi dhe sëmundja nga COVID-19

PYETJE DHE PËRGJIGJE TË SHPESHTA VIRUSI DHE SËMUNDJA NGA COVID-19   Çfarë është koronavirusi? Koronaviruset (CoV) janё një familje e madhe virusesh që shkaktojnë sëmundje nga më të lehtat deri tek ato tepër të rënda.  Ato janë të përhapur në shumë lloje të  kafshëve dhe rrallë evoluojnë, transmetohen, infektojnë njerëzit dhe më pas përhapen midis […]

Continue Reading →

Posted in: Lajmerime, qendra e promovimit te shendetit

Leave a Comment (0) →
Page 1 of 2 12