Universiteti "ALDENT"

Archive for Lajmerime

Fillojne rregjistrimet e aplikanteve fitues ne raundin e dyte per Vitin Akademik 2019-2020

Fillojne rregjistrimet e aplikanteve fitues ne raundin e dyte per Vitin Akademik 2019-2020

Te dashur maturante! Ju njoftojme se regjistrimet e aplikanteve fitues ne raundin e dyte ne Universitetin “Aldent” fillojne ne daten 30 Shtator 2019. Ju mirepresim edhe ditet e Shtuna dhe te Diela nga ora 8:00-16:30 prane zyrave qendrore ne rrugen e Dibres, tek Selvia. Dokumentat e nevojshme per rregjistrim: · Fotokopje e noterizuar e Diplomes […]

Continue Reading →

Posted in: Lajmerime

Leave a Comment (0) →

Fillojne rregjistrimet e aplikanteve fitues ne raundin e pare per Vitin Akademik 2019-2020

Fillojne rregjistrimet e aplikanteve fitues ne raundin e pare per Vitin Akademik 2019-2020

Te dashur maturante! Ju njoftojme se regjistrimet e aplikanteve fitues ne raundin e pare ne Universitetin “Aldent” vazhdojne deri ne daten 15 Shtator 2019. Ju mirepresim edhe ditet e Shtuna dhe te Diela nga ora 8:00-16:30 prane zyrave qendrore ne rrugen e Dibres, tek Selvia. Dokumentat e nevojshme per rregjistrim: · Fotokopje e noterizuar e […]

Continue Reading →

Posted in: Lajmerime

Leave a Comment (0) →

Programin e Kualifikimit Ndërkombëtar

Programin e Kualifikimit Ndërkombëtar

Universiteti Aldent ka organizuar për herë të parë në bashkëpunim me Universitin e Istiyne “Programin e Kualifikimit Ndërkombëtar” nga data 1-12 Korrik 2019 në Stamboll, Turqi. 6 studentë Departamenti i Infermierisë kryen praktikën ndërkombëtare tek Liv Hospital, një nga më të mirët në Turqi, duke trajtuar mbi 14,000 pacientë ndërkombëtarë duke përdorur diagnostifikim të avancuar […]

Continue Reading →

Posted in: Bashkepunime, Lajmerime

Leave a Comment (0) →

Mësime teorike dhe praktike në Universitetin Masaryk në Brno, Republika Ҫeke

Mësime teorike dhe praktike në Universitetin Masaryk në Brno, Republika Ҫeke

Në kuadër të Programit të Shkëmbimit për Studime Universitare për Evropën Qendrore CEEPUS, Fregen Dhamaj staf akademik nga Departamenti i Fizioterapisë, Universiteti Aldent nga data: 6-13 Maj 2019 zhvilloi mësime teorike dhe praktike në Universitetin Masaryk në Brno, Republika Ҫeke. Disa nga orët teorike dhe praktike që ajo organizoi për studentët ҫeke ishin: · Metodologjia […]

Continue Reading →

Posted in: Lajmerime

Leave a Comment (0) →
Page 1 of 4 1234