Universiteti "ALDENT"

Leksion i hapur “Fuqizo punësimin tënd”

Leksion i hapur “Fuqizo punësimin tënd”

Në kuadër të aktiviteteve të Zyrës së Këshillimit të Karrierës, datë 16 nëntor 2018, Universiteti Aldent organizoi leksionin e hapur me temë “Fuqizo punësimin tënd” si pjesë e projektit të Këshillit të Europës i quajtur “ENTER”. Qëllimi i organizimit të këtij leksioni ishte të ndihmuarit e studentëve kryesisht studentët në prag diplomimi të të gjitha […]

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →

Aplikim ne Programin Erasmus dhe Student International Credit Mobility KA1

Aplikim ne  Programin Erasmus dhe Student International Credit Mobility KA1

Njoftim per Aplikim ne Programin Erasmus + Student International Credit Mobility KA1. Mund te aplikojne studentet e programit te studimit FARMACI – viti 5 (per 3 vende vakante) ne bashkepunim me Universitetin e Chietit,Departamenti i Farmacise, Itali Studenti duhet : – Te dorezoje nje kerkese prane Qendres Kerkimore Farmakoterapeutike (kati 11) Aldent sipas modelit ne […]

Continue Reading →

Posted in: Lajmerime

Leave a Comment (0) →
Page 2 of 4 1234