Universiteti "ALDENT"

Mbremje Diplomimi

Mbremje Diplomimi

 

   

 

 

Universiteti Aldent organizon Mbremjen e Diplomimit ne daten 11.07.2018 prane Hotel Tirana International.

Jane te ftuar te gjithe studentet Diplomante dhe Pedagoget e Universitetit.

Ceremonia e hedhjes se kapeles dhe marrjes se kartonit te diplomes do te zhvillohet ne Shtator.

Posted in: Aktivitetet, Lajmerime

Leave a Comment (0) ↓