Universiteti "ALDENT"

Leksion i Hapur. NDAL Dhunës ndaj grave dhe vajzave 

Leksion i Hapur. NDAL Dhunës ndaj grave dhe vajzave 

Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike ne daten 06.12.2017 oragnizoi Leksion te hapur me teme:

NDAL Dhunës ndaj grave dhe vajzave   

  16 ditët Ndërkombëtare kundër Dhunës me Baza Gjinore

Lektore. Etleva SHESHI,

Shefe e Sektorit të dhunës dhe barazisë gjinore, Ministria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale

 

 

 

no images were found

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) ↓