Universiteti "ALDENT"

Archive for Lajmerime

Listat finale të aplikantëve për raundin e parë, Gusht 2018

Listat finale të aplikantëve për raundin e parë, Gusht 2018

Listat e aplikantëve të cilët mund të regjistrohen në Universitetin “Aldent” sipas programeve përkatëse të studimit. Regjistrimet fillojnë në Dt. 30 Gusht 2018, ora 8.00- 16.00 dhe kryhen në adresën : Rruga e Dibrës tek Selvia, Tirane. Na kontaktoni në Facebook (Universiteti Aldent Faqja Zyrtare) ose Nr. Tel 0692075216 ose E-mail: info@ual.edu.al. MASTER NE FARMACI […]

Continue Reading →

Posted in: Lajmerime

Leave a Comment (0) →

Konfernca e III-te Shkencore Studentore!

Konfernca e III-te Shkencore Studentore!

Në kuadër të aktiviteteve të Universitetit ALDENT, në datën 25 Maj 2018 u zhvillua “Konfernca e III-te Shkencore Studentore” me punime të studentëve të programeve Bachelor dhe Master. Qëllim i kësaj konference ishte promovimi i studentëve dhe punëve të tyre të diplomës, duke synuar të nxitë kërkimin shkencor dhe hulumtime të tjera në lidhje me […]

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →

Takimi i 7-te i KIDS Albania ne UAL!

Takimi i 7-te i KIDS Albania ne UAL!

KIDS Albania organizoi takimin e 7-te, me 14 prill 2018, ne Universitetin ‘ALDENT’. Gjate pjeses se pare se takimit u vizituan ambjentet e Laboratoreve ne Fakultetin e Farmacise, ku u njohen dhe me rregullat e përgjithshëm gjate punes ne Laborator. Prof.Asc. Entela Haloci- Lektore ne Farmaci, performoi disa teste te Kontrollit te Cilesise se Barnave […]

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →

Konferenca e 3 Shkencore Studentore

Konferenca e 3 Shkencore Studentore

Universiteti ALDENT organizon ne daten 25 Maj 2018 “Konferencen e 3 Shkencore Studentore” . Abstraktet ne 2 gjuhet, ne shqip dhe ne anglisht te dorezohen me email brenda dates 10 prill 2018 ne adresat e meposhteme:   Sesioni i Shkencave Farmaceutike   afrim.tabaku@ual.edu.al  Sesioni i Shkencave Dentare    nineta.fino@ual.edu.al Sesioni Fizioterapi dhe Infermieri   nedime.ceka@ual.edu.al Model Abstrakti […]

Continue Reading →

Posted in: Konference, Lajmerime

Leave a Comment (0) →

Aktivitet Mesimor prane Institucioneve Farmaceutike!

Aktivitet Mesimor prane Institucioneve Farmaceutike!

Ne kuader te zhvillimit te lendes Hyrje ne Farmaceutike – Praktike, studentet e Programit Studimor Farmaci, viti i pare, te shoqeruar nga pedagoget e lendes realizuan ne menyre te organizuar aktivitetin mesimor prane institucioneve farmaceutike. Foto nga vizita e studenteve prane ambjenteve te reja te Kompanise Shperndarese te Barnave CFO Farma.  Studentet u njohen nga afer me […]

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →
Page 3 of 5 12345