Universiteti "ALDENT"

Archive for Lajmerime

Mësime teorike dhe praktike në Universitetin Masaryk në Brno, Republika Ҫeke

Mësime teorike dhe praktike në Universitetin Masaryk në Brno, Republika Ҫeke

Në kuadër të Programit të Shkëmbimit për Studime Universitare për Evropën Qendrore CEEPUS, Fregen Dhamaj staf akademik nga Departamenti i Fizioterapisë, Universiteti Aldent nga data: 6-13 Maj 2019 zhvilloi mësime teorike dhe praktike në Universitetin Masaryk në Brno, Republika Ҫeke. Disa nga orët teorike dhe praktike që ajo organizoi për studentët ҫeke ishin: · Metodologjia […]

Continue Reading →

Posted in: Lajmerime

Leave a Comment (0) →

Leksion i hapur “Fuqizo punësimin tënd”

Leksion i hapur “Fuqizo punësimin tënd”

Në kuadër të aktiviteteve të Zyrës së Këshillimit të Karrierës, datë 16 nëntor 2018, Universiteti Aldent organizoi leksionin e hapur me temë “Fuqizo punësimin tënd” si pjesë e projektit të Këshillit të Europës i quajtur “ENTER”. Qëllimi i organizimit të këtij leksioni ishte të ndihmuarit e studentëve kryesisht studentët në prag diplomimi të të gjitha […]

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →

Aplikim ne Programin Erasmus dhe Student International Credit Mobility KA1

Aplikim ne  Programin Erasmus dhe Student International Credit Mobility KA1

Njoftim per Aplikim ne Programin Erasmus + Student International Credit Mobility KA1. Mund te aplikojne studentet e programit te studimit FARMACI – viti 5 (per 3 vende vakante) ne bashkepunim me Universitetin e Chietit,Departamenti i Farmacise, Itali Studenti duhet : – Te dorezoje nje kerkese prane Qendres Kerkimore Farmakoterapeutike (kati 11) Aldent sipas modelit ne […]

Continue Reading →

Posted in: Lajmerime

Leave a Comment (0) →
Page 2 of 5 12345