Universiteti "ALDENT"

Archive for Lajmerime

Aktiviteti “Principet baze te farmakoekonomise. Metodat e vleresimit farmakoekonomik”

Qendra Kerkimore Farmakoterapeutike, prane Universitetit ALDENT, realizoi me sukses aktivitetin “Principet baze te farmakoekonomise. Metodat e vleresimit farmakoekonomik”. Ne kete aktivitet referuan: Prof. Asoc. Zanfina Ademi, Universiteti Monash, Melbourne, Australia; Prof. Asoc. Mirela Miraçi, UMT; Msc. Elda Jano, Profarma, kerkuese shkencore ne kete fushe.                 https://youtu.be/8fx8Kxp8m78

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →

Rreth Biblotekes …

Rreth Biblotekes …

Per te gjithe te interesuarit Bibloteka e Universitetit Aldent do te jete e hapur edhe ne periudhen e Sezonit te Provimeve nga ora 08:30 – 16:00.  Ne Portalin e Studentit eshte aktivizuar Rubrika e Bibliotekes, ne te cilen keni linkun ku do te gjeni te gjithe titujt qe disponon Biblioteka e Universitetit Aldent. Klikoni KETU per te […]

Continue Reading →

Posted in: Lajmerime

Leave a Comment (0) →

“Dhuro 1 Peme”

“Dhuro 1 Peme”

Nismes se Bashkise se Tiranes “Dhuro 1 Peme ” , iu bashkua edhe Universiteti Aldent se bashku me Keshillin Studentor UAL . Ishin po Studentet qe kontribuan ne mbjelljen e pemeve. ” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →

Leksion i Hapur. NDAL Dhunës ndaj grave dhe vajzave 

Leksion i Hapur. NDAL Dhunës ndaj grave dhe vajzave 

Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike ne daten 06.12.2017 oragnizoi Leksion te hapur me teme: NDAL Dhunës ndaj grave dhe vajzave      16 ditët Ndërkombëtare kundër Dhunës me Baza Gjinore Lektore. Etleva SHESHI, Shefe e Sektorit të dhunës dhe barazisë gjinore, Ministria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale       ” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Continue Reading →

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) →

Mbrojtja e Gjuhes Huaj

Mbrojtja e Gjuhes Huaj

Bazuar në udhëzimin ardhur nga Ministria e Arsimit dhe Sportit, Nr. 52 datë 03.12.2015 për  pranimet në programet e studimit të ciklit të dytë dhe të tretë ka nënshkruar marrëveshje me qendra të caktuara për dhënien e provimit të gjuhëve të huaja sipas niveleve të përcaktuara.  

Continue Reading →

Posted in: Lajmerime

Leave a Comment (0) →
Page 4 of 5 12345