NR EMER MBIEMER TITULL POZICIONI
1 Diana Brovina Prof. REKTOR I UNIVERSITETIT ALDENT
2 Agron Meto Prof.As DEKAN I FAKULTETIT TE SHKENCAVE DENTARE
3 Brunilda Koçi Dr.Sh PERGJEGJES I DEPARTAMENTIT TE STOMATOLOGJISE
4 Alba Koshovari Dr.Sh PERGJEGJES I DEPARTAMENTIT TE LABORANTIT DENTAR
5 Edlira Dedej Dr.Sh DREJTOR I QENDRES SE SHERBIMIT DHE FORMIMIT KLINIK
6 Agim Shehi Prof.As DEKAN I FAKULTETIT TE SHKENCAVE MJEKESORE
7 Rezarta Shkreli Dr.Sh PERGJEGJES I DEPARTAMENTIT TE FARMACISE
8 Enkelejda Goci Dr.Sh DREJTOR I QENDRES KERKIMORE FARMAKOTERAPEUTIKE
9 Arben Ndreu Prof.As PERGJEGJES I DEPARTAMENTIT TE FORMIMIT MJEKESOR
10 Klodiola Dhamo Prof.As DEKAN I FAKULTETIT TE SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE
11 Nedime Ceka Dr.Sh PERGJEGJES I DEPARTAMENTIT TE INFERMIERISE DHE FIZIOTERAPISE
12 Blerta Kika Dr.Sh PERGJEGJES I DEPARTAMENTIT TE TEKNIKË LABORATORI MJEKËSOR DHE IMAZHERI
13 Eldores Sula Dr.Sh DREJTOR I QENDRES SE PROMOVIMIT TE SHENDETIT
         

 

STAFI AKADEMIK – FULL TIME  2021-2022
Nr FAKULTETI DEPARTMENTI EMER MBIEMER TITULL
1 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTAMENTI I LABORANTEVE DENTARE Alba Koshovari Dr.Sh.
2 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTAMENTI I LABORANTEVE DENTARE Alketa Pashaj Ba.
3 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTAMENTI I LABORANTEVE DENTARE Eva Becolli Ba.
4 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTAMENTI I LABORANTEVE DENTARE Ledia Pepa Dr.Sh.
5 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTAMENTI I LABORANTEVE DENTARE Arjana Çomo MP
6 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTAMENTI I LABORANTEVE DENTARE Dëshira Kokalari Msc.
7 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTAMENTI I LABORANTEVE DENTARE Xhilda Xhelilaj MP
8 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTAMENTI I LABORANTEVE DENTARE Zana Cikuli Prof.Asc.
9 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTAMENTI I LABORANTEVE DENTARE Ajola Nasti Spa.
10 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTAMENTI I LABORANTEVE DENTARE Benarda Beqaraj Spa.
11 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTMENTI I STOMATOLOGJISE Diana Sinani Prof.
12 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTMENTI I STOMATOLOGJISE Agron Meto Prof.Asc.
13 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTMENTI I STOMATOLOGJISE Brunilda Koçi Dr.Sh.
14 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTMENTI I STOMATOLOGJISE Algen Isufi Dr.Sh.
15 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTMENTI I STOMATOLOGJISE Nadia Metua Ba.
16 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTMENTI I STOMATOLOGJISE Pranvera Balili Ba.
17 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTMENTI I STOMATOLOGJISE Florjan Xholi Dr.Sh.
18 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTMENTI I STOMATOLOGJISE Ilva Petushi Msc.
19 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTMENTI I STOMATOLOGJISE Orges Simeon Msc.
20 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTMENTI I STOMATOLOGJISE Adela Alushi Spa.
21 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTMENTI I STOMATOLOGJISE Estela Hudhra Spa.
22 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTMENTI I STOMATOLOGJISE Olja Tanellari Spa.
23 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE DEPARTMENTI I STOMATOLOGJISE Anisa Nasto Spa.
24 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE QENDRA SE SHERBIMIT DHE FORMIMIT KLINIK Edlira Dedaj Dr.Sh.
25 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE QENDRA SE SHERBIMIT DHE FORMIMIT KLINIK Agron Alushi Ba.
26 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE QENDRA SE SHERBIMIT DHE FORMIMIT KLINIK Esmeralda Hidri Ba.
27 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE QENDRA SE SHERBIMIT DHE FORMIMIT KLINIK Nineta Saraçi Dr.Sh.
28 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE QENDRA SE SHERBIMIT DHE FORMIMIT KLINIK Stela Panteqi Dr.Sh.
29 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE QENDRA SE SHERBIMIT DHE FORMIMIT KLINIK Jerina Kruja MP
30 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE QENDRA SE SHERBIMIT DHE FORMIMIT KLINIK Vilma Buzo MP
31 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE QENDRA SE SHERBIMIT DHE FORMIMIT KLINIK Borana Vrapi Msc.
32 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE QENDRA SE SHERBIMIT DHE FORMIMIT KLINIK Daniela Kume Msc.
33 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE QENDRA SE SHERBIMIT DHE FORMIMIT KLINIK Mehdi Alimehmeti Prof.
34 FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE QENDRA SE SHERBIMIT DHE FORMIMIT KLINIK Ruzhdie Qafmolla Prof.
35 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE DEPARTAMENTI I FARMACISE Rezarta Shkreli Dr.
36 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE DEPARTAMENTI I FARMACISE Edlira Neza Dr.
37 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE DEPARTAMENTI I FARMACISE Jolanda Nikolla Dr.Sh.
38 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE DEPARTAMENTI I FARMACISE Lorena Memushaj Dr.Sh.
39 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE DEPARTAMENTI I FARMACISE Blerina Çullaj Msc.
40 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE DEPARTAMENTI I FARMACISE Ina Xhangoli Msc.
41 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE DEPARTAMENTI I FARMACISE Lindita Biba Msc.
42 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE DEPARTAMENTI I FARMACISE Viktor Kasapi Msc.
43 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE DEPARTAMENTI I FARMACISE Driada Preza Dr.Sh
44 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE DEPARTAMENTI I FORMIMIT MJEKESOR Agim Shehi Prof.Asc.
45 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE DEPARTAMENTI I FORMIMIT MJEKESOR Arben Ndreu Prof.Asc.
46 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE DEPARTAMENTI I FORMIMIT MJEKESOR Pandora Teta Dr.Sh.
47 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE DEPARTAMENTI I FORMIMIT MJEKESOR Ylli Kercani Dr.Sh.
48 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE DEPARTAMENTI I FORMIMIT MJEKESOR Florika Jani Prof.Asc.
49 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE DEPARTAMENTI I FORMIMIT MJEKESOR Eralda Lekli Spa.
50 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE DEPARTAMENTI I FORMIMIT MJEKESOR Erion Shehu Spa.
51 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE DEPARTAMENTI I FORMIMIT MJEKESOR Mirela Dibra Spa.
52 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE DEPARTAMENTI I FORMIMIT MJEKESOR Romina Buxheli Spa.
53 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE DEPARTAMENTI I FORMIMIT MJEKESOR Adela Vasili Dr.Sh
54 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE QENDRA KERKIMORE FARMAKOTERAPEUTIKE Enkelejda Goci Dr.Sh.
55 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE QENDRA KERKIMORE FARMAKOTERAPEUTIKE Daniela Xhemalaj Dr.sh
56 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE QENDRA KERKIMORE FARMAKOTERAPEUTIKE Jona Keri Dr.Sh.
57 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE QENDRA KERKIMORE FARMAKOTERAPEUTIKE Arjola Alushi Msc.
58 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE QENDRA KERKIMORE FARMAKOTERAPEUTIKE Ina Çani Msc.
59 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE QENDRA KERKIMORE FARMAKOTERAPEUTIKE Afrim Tabaku Prof.
60 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE QENDRA KERKIMORE FARMAKOTERAPEUTIKE Andri Çabeli Spa.
61 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I INFERMIERISE DHE FIZIOTERAPISE Klodiola Dhamo Prof.Asc.
62 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I INFERMIERISE DHE FIZIOTERAPISE Nedime Ceka Dr.Sh.
63 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I INFERMIERISE DHE FIZIOTERAPISE Anila Dine Dr.Sh.
64 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I INFERMIERISE DHE FIZIOTERAPISE Arben Gjonej Dr.Sh.
65 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I INFERMIERISE DHE FIZIOTERAPISE Enkelejda Trebicka Msc.
66 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I INFERMIERISE DHE FIZIOTERAPISE Lira Iljazi Msc.
67 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I INFERMIERISE DHE FIZIOTERAPISE Marenglen Lala Msc.
68 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I INFERMIERISE DHE FIZIOTERAPISE Mirela Tushe Msc.
69 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I INFERMIERISE DHE FIZIOTERAPISE Rezarta Tota Msc.
70 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I INFERMIERISE DHE FIZIOTERAPISE Roxhensa Sula Msc.
71 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I INFERMIERISE DHE FIZIOTERAPISE Xhejni Kurti Msc.
72 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I INFERMIERISE DHE FIZIOTERAPISE Lindita Grimci Prof.Asc.
73 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I INFERMIERISE DHE FIZIOTERAPISE Lindita Molla Prof.Asc.
74 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I TEKNIKË LABORATORI MJEKËSOR DHE IMAZHERI Blerta Kika Dr.Sh.
75 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I TEKNIKË LABORATORI MJEKËSOR DHE IMAZHERI Rustem Celami Prof.Asc.
76 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I TEKNIKË LABORATORI MJEKËSOR DHE IMAZHERI Albina Hasa Ba.
77 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I TEKNIKË LABORATORI MJEKËSOR DHE IMAZHERI Megi Qorri Ba.
78 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I TEKNIKË LABORATORI MJEKËSOR DHE IMAZHERI Agim Kociraj Dr.Sh.
79 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I TEKNIKË LABORATORI MJEKËSOR DHE IMAZHERI Bardhyl Hajdaraj I mesem.
80 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I TEKNIKË LABORATORI MJEKËSOR DHE IMAZHERI Elda Hoxha Msc.
81 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I TEKNIKË LABORATORI MJEKËSOR DHE IMAZHERI Ester Oshafi Msc.
82 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I TEKNIKË LABORATORI MJEKËSOR DHE IMAZHERI Gerta Halilaj Msc.
83 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I TEKNIKË LABORATORI MJEKËSOR DHE IMAZHERI Griselda Zaçaj Msc.
84 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I TEKNIKË LABORATORI MJEKËSOR DHE IMAZHERI Mirva Hoxha Msc.
85 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I TEKNIKË LABORATORI MJEKËSOR DHE IMAZHERI Eliana Paço Prof.Asc.
86 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I TEKNIKË LABORATORI MJEKËSOR DHE IMAZHERI Almir Skana Spa.
87 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I TEKNIKË LABORATORI MJEKËSOR DHE IMAZHERI Antuela Sulaj Spa.
88 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I TEKNIKË LABORATORI MJEKËSOR DHE IMAZHERI Blerina Saraçi Spa.
89 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I TEKNIKË LABORATORI MJEKËSOR DHE IMAZHERI Lidra Zikaj Spa.
90 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I TEKNIKË LABORATORI MJEKËSOR DHE IMAZHERI Orges Spahiu Spa.
91 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE DEPARTAMENTI I TEKNIKË LABORATORI MJEKËSOR DHE IMAZHERI Aurora Xhixha Dr.Sh
92 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE QENDRA E PROMOVIMIT TE SHENDETIT Eldores Sula Dr.Sh.
93 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE QENDRA E PROMOVIMIT TE SHENDETIT Geisi Belishta Ba.
94 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE QENDRA E PROMOVIMIT TE SHENDETIT Nevruz Bara Dr.
95 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE QENDRA E PROMOVIMIT TE SHENDETIT Rovena Mera Dr.Sh.
96 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE QENDRA E PROMOVIMIT TE SHENDETIT Vjollca Dimoshi Dr.Sh.
97 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE QENDRA E PROMOVIMIT TE SHENDETIT Adela Ndou Msc.
98 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE QENDRA E PROMOVIMIT TE SHENDETIT Gerta Kupi Msc.
99 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE QENDRA E PROMOVIMIT TE SHENDETIT Gjolek Mera Msc.
100 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE QENDRA E PROMOVIMIT TE SHENDETIT Neritan Kurteshi Msc.
101 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE QENDRA E PROMOVIMIT TE SHENDETIT Donika Boçari Prof.Asc.
102 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE QENDRA E PROMOVIMIT TE SHENDETIT Silvio Selfo Msc
103 FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE QENDRA E PROMOVIMIT TE SHENDETIT Anila Aliko Prof.Asc