ACTIVITIES ORGANIZED BY THE UNIVERSITY    
 No. Date Type of activity Trainers Credit/Hour
1 12.06.2017 “Perdorimi i maskerinave transparente si terapi ndihmese funksionale per aparatin stomatognatik”   Prof.Dr. Michele D’Attilio  1 day
2 26.05.2017 Workshop mbi fotografine dentare 1 dite i akredituar nga QKEV Dr. Granit Hyseni , Mentor Smailaj  1 day
3 17-19.03. 2017  Metodat Kabat – PNF http://www.qkev.gov.al/sq/akreditimi/kalendari-i-aktiviteteve-te-akredituara/viti-2017/3925-17-19-mars-2017-trajnim-metoda-kabat-pnf-proprioceptive-neuromuscular-facilitation Msc.Fregen Dedja, Msc. Klejda Tani 15 day
4 17-18.10 2016 Leksion I Hapur Dhe Trajnim Praktik Nga Firma Maxillent (Izrael) Dr. Marco Tallarico 2 days
5 Jun-16 Trajnim Filler Me Acid Hiauronik Cene Dental 1 day
6 Jun-16 Kurs Endodontik Teoriko- Praktik Gianluca Gambarini 1 day
7 June 2016 Seminar “Le Te Bejme Implante“ Nova dental , novamid 1 day
8 Jun-16 Konferenca I Shkencore Studentore Per Studentet E Farmacise Dhe Stomatologjise   1 day
9 28 .05.2016 Trajnim Per Studentet Laborant Dentar Advantage Dental, VITA 1 day
10 11.04.2016 Leksion i hapur Self-ligating (Karakteristikat, Avantazhet, Teknikat) Dr. Marija Rakic Trajkovski 1 day
11 19.12.2015 Implantologji/Protezikë (Proteza e vidhosur/Proteza e cementuar; Përdorimi I harkut facial) Valetino Facciani CDT; Dott. Diego Salvi; Odt. Ermes Brunato 1 day
12 13.06.2015 Seminar:Alternativat bashkëhore në trajtimin endodontik dhe profilaktik Prof.Asc.Agron Meto; Prof. Adem Alushi;Prof. Diana Brovina;Ph.D. Edlira Zere 1 day
13 13.06.2015 Seminari “Alternativat Bashkekohore Ne Trajtimin Endodontik Dhe Profilaktik Ne Stomatologji Organizuar nga UAL dhe Akredituar nga QKEV 1 day
14 18-19.04.2015 Human Taping, Ekstremitetet e poshtme Dr.Gregor Comploi 2 days
15 17.04.2015 Human Taping dhe Teknika Selos Dr.Gregor Comploi 1 day
16 21.03.2015 Seminar: Infeksionet nozokomiale në kabinetin dentar Prof.As. Agron Meto; Agim Shehi; Dr. Blerta Kika, Ph.D. Edlira Zere. 1 day
17 21-22.03.2015 Human Tape, Quality for movement Dr.Gregor Comploi 2 day
18 21.03.2015 Seminari “ Infeksionet Nozokomiale Ne Kabinetin Dentar” Organizuar nga UAL dhe Akredituar nga QKEV 1 day
19 01.03.2015 Seminar Ortodontik Dr.Pieter Vaan Heerden 1 year (145 hours)
20 Febrauary, 2015 Kurs trajnimi Ortodonci Dr.Pieter Vaan Heerden 1 day
21 28.01.2015 Konference Shkencore në kuandrin e nënshkrimit të marrëveshjs së bashkëpunimit me universitetin “G.d’Annunzio di Chieti e Pescara” Prof. Sergio Caputi; Prof. Maurizio Piatelli; Prof.Felice Festa; Prof. Antonio Scarono; Prof. Giovanna Murmura; Prof. Tonino Traini; Prof Oriana Trubioni Dr. Bruna Sinjari 1 day
22 12-13/12/2014 Konferencë Shkencore Ndërkombëtare me temë: Kirurgjia OMF në Shqipëri dhe jashtë saj   2 days
23 2014 Kurs Post-graduate ne Parondontologji dhe Implantologji (6 takime) Dr. Maco Redemagni;Dr.Stefano Conti;Dr.Silvia Masiero; Dr. Stefano Parma Benfenati  6 days
24 2014-2015 Ortodoncia e avancuar. Sukseset dhe falimentet (4 takime) Prof. Paola Cozza; Renzo Sorato  2 days
25 6-7.12.2014 Human Tape, Quality for movement Dr. Gregor Comploi 2 days
26 06.12.2014 Workshop Ortodonci Dr.Elena Vasilevska-Giorgieva 1 day
27 6.12.2014 Deformimet Dento-Skeletike Prof. Aldo Bruno Gianni, Dr. Edlira Baruti, Dr. Alessandro Bardazzi 1 day
28 19.09.2014 Ortodoncia e padukshme. Aliniator transparent. Dr.Flavio Frisardi; Dr. Massimiliano Bucceri 1 day
29 10-13.07.2014 Kurs trajnimi implantologji mbi kadavrat e freskëta (Teorik-praktik) Dr.Diego Salvi 1 day
30 4-5.07.2014 Kurs trajnimi parodontologji. Teorik-praktik (Nivel bazë dhe I avancuar) Prof. Sotiris Kalfas 2 days
31 05.2013/05.2014 Kurse trajnimi ortondontik teorik dhe praktik mbi teknikat me moderne. 12 takime Dr.Renzo Sorato 2 days
32 29.03.2014 Kurs teorik-praktik. Implantologji guidata dhe karikimi protezik imediato. Dr.Bruno Fornengo 1 day
33 1-2.03.2014 Kurs teorik-praktik. Endodonti (nivel I avancuar) Dr. Vincenzo Campanella 1 day
34 02.2014/05.2014 Kurs trajnimi Ortodonci  (Teorik dhe praktik). Ormco day Albania Dr. Marija Rakic Trajkovska 2 days
35 01.02.2014 Kurs trajnimi Estetike (Teorik-praktik) Dr. Andrea Palange; Dr.Massimo Chimenti 1 day
36 06/07/2013 Seminar për formim profesional. Teknika soft “Mini-lifting Mac fill dermaplus dhe dermal soft shoqëruar me teknikën skin shuttle Dr.Andrea Palange; Dr. Massimo Chimenti 1 day
37 20/04/2013 Kurs trajnimi teorik: Inlay-Onlay Facetat me kompozit; Praktik mbi modele Inlay-Onlay Dr. Igor Sutic; Dr.Dorjan Hysi; Dr. Gerta Kocami 1 day
38 06/10/2012 Estetika në dentistri. Metodat dhe teknologjitë moderne Dr. Diego Salvi; Dr. Laura Carmiato 1 day
39 26/05/2012 La riconstruzione estetica guidata dei settori anteriori  Dr.Patriyia Lucchi, Dr.Sergio Fiammenchi 1 day