Universiteti "ALDENT"

Fillojne rregjistrimet e aplikanteve fitues ne raundin e pare per Vitin Akademik 2019-2020

Fillojne rregjistrimet e aplikanteve fitues ne raundin e pare per Vitin Akademik 2019-2020

Te dashur maturante!
Ju njoftojme se regjistrimet e aplikanteve fitues ne raundin e pare ne Universitetin “Aldent” vazhdojne deri ne daten 15 Shtator 2019.
Ju mirepresim edhe ditet e Shtuna dhe te Diela nga ora 8:00-16:30 prane zyrave qendrore ne rrugen e Dibres, tek Selvia.

Dokumentat e nevojshme per rregjistrim:

· Fotokopje e noterizuar e Diplomes se matures shteterore dhe listes se notave
· ID ose Pashaporte
· 2 Fotografi

NUK KA ASNJE TARIFE RREGJISTRIMI!
SUKSESE!

Posted in: Lajmerime

Leave a Comment (0) ↓