Universiteti "ALDENT"

Ndergjegjesohu per Melanomen!

Ndergjegjesohu per Melanomen!

Sipas Kalendarit Kombëtar të Promocionit Shëndetësor, Dita Botërore e Melanomës mbahet të hënën e dytë të majit në mbarë botën për të ndërgjegjësuar për tendencën në rritje të melanomës malinje, megjithëse ajo është e parandalueshme (deri në 90%) dhe faktin që zbulimi i hershëm e bën atë një nga format më të trajtueshme të kancerit.

Posted in: qendra e promovimit te shendetit

Leave a Comment (0) ↓