Universiteti "ALDENT"

Dita Nderkombetare kunder HIV AIDS

Dita Nderkombetare kunder HIV AIDS

Edhe pse dite shiu, studentet dhe pedagoget e Fakultetit te Shkencave Mjekesore Teknike moren pjese ne aktivitetin e Ministrise se Shendetesise dhe Mireqenies Sociale ne bashkepunim me Qendren Shqiptare per Popullsine dhe Zhvillimin ne Diten Nderkombetare kunder HIV AIDS.

 

 

 

 

 

 

Posted in: Aktivitetet

Leave a Comment (0) ↓