Universiteti "ALDENT"

Mbrojtja e Gjuhes Huaj

Mbrojtja e Gjuhes Huaj

Bazuar në udhëzimin ardhur nga Ministria e Arsimit dhe Sportit, Nr. 52 datë 03.12.2015 për  pranimet në programet e studimit të ciklit të dytë dhe të tretë ka nënshkruar marrëveshje me qendra të caktuara për dhënien e provimit të gjuhëve të huaja sipas niveleve të përcaktuara.

 

Posted in: Lajmerime

Leave a Comment (0) ↓