Universiteti "ALDENT"

FAKULTETI I SHKENCAVE DENTARE

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE TEKNIKE

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKESORE

Ofron Studim ne Deget

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aktivitet Mesimor prane Institucioneve Farmaceutike!

Aktivitet Mesimor prane Institucioneve Farmaceutike!

Ne kuader te zhvillimit te lendes Hyrje ne Farmaceutike –

Aktiviteti “Principet baze te farmakoekonomise. Metodat e vleresimit farmakoekonomik”

Aktiviteti “Principet baze te farmakoekonomise. Metodat e vleresimit farmakoekonomik”

Qendra Kerkimore Farmakoterapeutike, prane Universitetit ALDENT,
Parandalimi i Kancerit ne Qafen e Mitres!

Parandalimi i Kancerit ne Qafen e Mitres!

  Ne bashkepunim me Institutin e Shendetit Publik ne ambientet
Rreth Biblotekes …

Rreth Biblotekes …

Per te gjithe te interesuarit Bibloteka e Universitetit Aldent do te
“Dhuro 1 Peme”

“Dhuro 1 Peme”

Nismes se Bashkise se Tiranes “Dhuro 1 Peme ” , iu
Leksion i Hapur. NDAL Dhunës ndaj grave dhe vajzave 

Leksion i Hapur. NDAL Dhunës ndaj grave dhe vajzave 

Fakulteti i Shkencave Mjekesore Teknike ne daten 06.12.2017
Dita Nderkombetare kunder HIV AIDS

Dita Nderkombetare kunder HIV AIDS

Edhe pse dite shiu, studentet dhe pedagoget e Fakultetit te

Perse ALDENT?

  • 1.    ALDENT është një Universitet i specializuar vetëm në fushën e mjekësisë. Kjo bën të mundur që studentëve tanë t’iu kushtojmë vëmendje të posaçme dhe hapësira të mjaftueshme.  

  • 2.    Stafi pedagogjik përbëhet nga specialistët më të mirë të fushave përkatëse, shumica të specializuar në Itali, Gjermani, SH.B.A etj. 

  • 3.    Universiteti është shumë i pasur me laboratorë dhe ka në dispozicion gjithë mjetet përkatëse praktike e didaktike

  • 4.    Ky Universitet ka kushte ideale mësimi e praktike. Studentët e Stomatologjisë dhe Laborant Dentar, realizojnë të gjitha llojet e punimeve si në laborator edhe në pacient.Studentët e Farmacisë, Infermierisë dhe Fizioterapisë, përveç ushtrimit në laboratorët e shkollës, kryejnë praktikë në farmacitë dhe spitalet e Tiranës. 

  • 5.    Programi mësimor i shkollës është realizuar në bazë të parimeve të Deklaratës së Bolonjës dhe me programe të ngjashme me të gjithë universitetet më në zë Evropiane dhe Amerikane. Për këtë është shfrytëzuar eksperienca e gjatë e mësimdhënësve të këtij Universiteti. 

  • 6.    Universiteti është themeluar dhe drejtohet nga mjekë dhe pedagogë me experience të gjatë në mësimdhënie. 

  • 7.   Lidhjet e këtij Universiteti me profesorë.e specialistë të mjekësisë nga e gjithë bota janë një garanci cilësie dhe suksesi afatgjatë. 

  • 8.    Studentët e diplomuar pranë këtij universitetijanë ndër më të kërkuarit në treg, jo vetëm për përgatitjen e tyre teoriko-praktike, por edhe për devotshmërinë dhe përkushtimin në profesion.

Qendra e Promovimit te Shendetit

Dita Boterore e Veshkave

Dita Boterore e Veshkave

Dita Botërore e veshkave është një fushatë globale ndërgjegjësimi që synon rritjen e vetëdijes për rëndësinë e veshkave në shëndetin e përgjithshëm të njeriut dhe të informojë botën rreth mënyrave për të parandaluar sëmundjet e veshkave. Dita Botërore e veshkave kujtohet çdo vit për të ndërgjegjësuar popullatën për sjelljet parandaluese, për faktorët e rrezikut dhe

“Koha është tani: Aktivistët ruralë dhe urbanë që transformojnë jetën e grave”.

“Koha është tani: Aktivistët ruralë dhe urbanë që transformojnë jetën e grave”.

8 Mars 2018, është “Koha është tani: Aktivistët ruralë dhe urbanë që transformojnë jetën e grave”.   Të ardhme që është më e barabartë. Kjo ka marrë formën e marshimeve dhe fushatave globale, duke protestuar kundër ngacmimeve dhe dhunës seksuale; por edhe për çështje që shkojnë nga paga e barabartë në përfaqësimin politik të grave.

Dita Botërore e Diskriminimit Zero

Dita Botërore e Diskriminimit Zero

Në 1 Mars është Dita e Botërore e  Diskriminimit Zero, një ngjarje vjetore mbarë botërore që promovon diversitetin dhe thekson se të gjithëjanë të rëndësishëmpa asnjë lloj dallimi. Organizata e Kombeve të Bashkuara OKB, kremtoi për herë të parë Ditën e Diskriminimit Zero më 1 mars 2014, pasi UNAIDS, një program i OKB  për HIV/AIDS

Si ti ndihmojmë Vajzat të Mësojnë dhe Pëlqejnë Shkencat dhe Matematikën?

Si ti ndihmojmë Vajzat të Mësojnë dhe Pëlqejnë Shkencat dhe Matematikën?

      11 Shkurt 2018. Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë Si ti ndihmojmë Vajzat të Mësojnë dhe Pëlqejnë Shkencat dhe Matematikën? Studiuesit dhe specialistët e fushës së psikologjisë, pediatrisë së zhvillimit, sociolog japin disa këshilla për prindët si ti ndihmojnë vajzat të mësojnë dhe pëlqejnë: Matematikën dhe Shkencat. Qëllimi duhet të jetë

Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë “Barazia Gjinore në Shkencë për Paqe dhe Zhvillim”

Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë “Barazia Gjinore në Shkencë për Paqe dhe Zhvillim”

 Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë “Barazia Gjinore në Shkencë për Paqe dhe Zhvillim” Sipas Kalendarit Kombëtar të Promocionit Shëndetësor dhe Mbrojtjes Sociale, më datë 11 shkurt festohet Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë, miratuar në shtator 2015 në përputhje me Objektivat  e Kombeve të Bashkuara për Zhvillimin e Qëndrueshëm deri

Partenerët tanë…

Universiteti “ALDENT” eshte i specializuar vetem ne fushen e mjekesise!