NJOFTIMET!

Rikujtojme studentet e vitit te 5 dega STOMATOLOGJI se diten e merkure ora 08:00 ne Universitetin e Kamzes (Fakulteti i Veterinarise) do te zhvillohet provimi i anglishtes. Studentet duhet te jene te pajisur me karte identiteti! Ju lutemi perpiquni te jeni sa me korrekte!

Faleminderit dhe Ju urojme suksese!

Tani te gjithe studentet e UAL-se do te kene mundesine te shikojne Orarin Mesimor , Orarin e Provimeve si edhe te shkarkojne leksionet ne portalin E-Learning.

Zona e Studentit


PORTALI I STUDENTIT
studenti

Email i studentit

 

POSTA ELEKTRONIKE

ualstudent.info

 

logo_learnHyni ne website e E-Learning per studentet 

 

Orari i mesimor
Orari mesimor 

Imazh1

Zona e Stafit


PO
RTALI I STAFIT

staff portal

Email i Stafit

POSTA ELEKTRONIKE

 @ual.edu.al

 

logo_learn

Hyni ne website e E-Learning per stafin 
        

Orari i provimeve

 Orari i provimeve

 

Smart Edu Mobile

smartedu mobileUniversiteti Aldent ka investuar ne menyre te vazhdueshme per rritjen e infrastruktures dhe sherbimeve ndaj studenteve. Pjese e ketij perkushtimi eshte projekti i informatizimit te sherbimeve te studentit. Fryt i ketij projekti eshte edhe komunikimi i shpejte ne telefonat celulare te studenteve i informacioneve. Se shpejti studentet qe disponone nje smartphone me sistemin operatic Android do te shkarkojne falas nga Android AppStore duke kerkuar me fjalet “Profili i studentit”, aplikacionin Smart Edu Mobile, pjese a aplikacionit Smart University Management qe Universiteti Aldent ka implementuar qe nga muaji tetor i vitit 2013.

 


 


Lidhje te rendesishme me:
elearningapaalelearningfacebook_animated_dark